top of page

Általános Szerződési Feltételek

Általános rendelkezések

A szolgáltató adatai:

Név: Pintérné Radics Timea E.V.
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Zombori út 5.
Nyilvántartási szám: 56706015
Adószám: 58076819-1-27
Telefonszám: +36309020827
E-mail: info@glowarcjoga.hu

Tárhely szolgáltató: www.wix.com

A megrendelés menete:

A megvásárolni kívánt tréningek a „Megrendelem” gombra való kattintással rendelhetők meg.

A továbblépés erről a felületről csak az ÁSZF elfogadása után lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés magyar nyelven jön létre és arra a magyar jog az irányadó. (Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései alapján)

A megrendelt termék árát banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

Banki átutalás választása esetén a vásárló által megadott e-mailcímre érkezik egy díjbekérő e-mail, mely tartalmazza az utalandó összeget és a bankszámlaszámot, ahová utalni kell az összeget.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. Bankkártyás fizetés választása esetén a vásárló automatikusan átirányításra kerül a Barion rendszer biztonságos oldalára, ahol elvégezhető a fizetés. A Barion független a magyar bankoktól, bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni a kereskedőknek, webáruházaknak utalandó összeget.

A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A tranzakció a Vásárló számára ingyenes, a szolgáltatásért a Szolgáltató fizet. A bankkártyák adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem kerülnek rögzítésre, ezáltal is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a rendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Elállás / a megrendelés lemondása:

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, ill. szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt. A szerződés felmondása, vagy a szerződéstől való elállási szándék e-mailben jelezhető a Szolgáltató elektronikus levelezési címére (info@glowarcjoga.hu).

bottom of page