top of page
Rectangle 114.png

Radics Timi

ARCJÓGA OKTATÓ | THETA HEALING KONZULENS

timi5.jpg

Radics Timi vagyok, 48 éves, két tinédzser édesanyja, felsővezető.

25 évvel ezelőtt kamion balesetben megsérült az arcom, ami enyhe aszimmetriát okozott a szemeimben. Az elmúlt több, mint két évtizedet úgy éltem le, hogy azt hittem, nem tehetek ellene semmit. Évek kellettek, rengeteg önméregetés a tükörben, jó és rossz napok, mire úgy éreztem, tudom a tökéletlenségemet önbizalommal viselni.

Időközben elmúltam 40 éves, ennek nyomait is egyre inkább észrevettem magamon. Büszke vagyok a koromra, sőt, kimondhatom, hogy jobban érzem magam a bőrömben, mint a húszas éveimben. Ettől függetlenül szeretnék fiatalos lenni, nyitott vagyok új megoldásokra, persze csak ha nem túl drasztikusak, és csak mértékkel.

Manapság gomba módra szaporodnak a tartós eredményt ígérő csodaszerek és a gyors megoldást nyújtó módszerek. Bevallom, én is bedőltem jó párnak, de egyik sem hozta meg a várva várt, tartós, látványos, ragyogó eredményt.

Egy nap aztán szembejött velem Fumiko Takatsu Arcjóga Módszer (Face Yoga Method) hirdetése. Gondoltam, mi baj lehet, kipróbálom.

Azonnal beleszerettem. Fumiko természetessége, a módszer egyszerűen nagyszerű mivolta, tudományos megalapozottsága és rugalmas alakíthatósága azonnal fellelkesített. De ami leginkább lenyűgöző volt, az a módszer hatékonysága. Mert tényleg segített. Néhány hét alatt szembetűnő volt a változás. Nemcsak én vettem észre, hanem szinte minden ismerősöm, jóbarátom visszajelzése ezt erősítette. Akikkel pedig régen találkoztam valósággal hitetlenkedve fogadták, hogy nem plasztikai beavatkozás eredménye. Ekkor már megfogalmazódott bennem, hogy mennyi hozzám hasonló nőnek segíthetne a módszer.

Ahogy mondani szokás, a többi történelem :) Most pedig itt vagyok, hogy ne csak én kamatoztassam az Arcjóga Módszert, hanem átadjam mindenkinek, aki fiatalodni vagy vonásain korrigálni szeretne.

Utam a Glow Arcjóga megalapításáig

Motiváció

Azért hoztam létre a Glow Arcjógát, hogy a hozzám hasonló nőknek segítsek kihozni külsejükből és adottságaikból a maximumot az arcjóga módszerrel. A célom, hogy könnyed, emészthető formában, szórakoztatóan vezessem be az érdeklődőket az arcjóga világába, hogy sok sikerélménnyel, motiváltan folytathassák útjukat a kívánt eredmény eléréséig.


Gyakorlati és
elméleti tu
dás

Mindig elmagyarázom a gyakorlat hátterét, működési logikáját. Amit ígérhetek, hogy egyszerű, rövid alkalmak során, könnyen érthető, gyakorlati tudást kapsz. Ezt utána önállóan is tudod használni, vagy közös gyakorlásokon tökéletesíteni és repertoárodat bővíteni.

arc_9_vn_DSC_4203_edited.jpg

Szembetűnő változás

Nagyon fontos, hogy lásd a változást! Előtte fotót készítünk, hiszen te nem biztos, hogy látni fogod napról napra a tükörben. De ha majd összehasonlítod a képed jövőbeli önmagaddal hetek, hónapok elteltével, garantáltan szembetűnő lesz a változás.

Kísérlek, segítelek az úton

Sokan csak a gyakorlatokra kíváncsiak, és időhúzásnak tekintik az elméletet. Én azonban hiszem, hogy sokkal magasabb lesz az elkötelezettség és kevesebben adják fel, ha értik, a módszer mitől működik. Kísérlek és segítelek az úton, igényed szerint.

Rectangle 119.png

Készen állsz?

Azzal, hogy itt vagy, már meg is tetted az első lépést a természetes
fiatalodás és egy önbizalomtelibb, ragyogóbb új éned felé. Kezd el az utazásod az arcjóga világába! Nézd meg, milyen tanfolyamok közül választhatsz!

bottom of page