gaj_ps2.jpg
arcjóga bemutató

Mindent az arcjógáról

Mi az az arcjóga? Egy komplex módszer, amely kitartott és ismételt arckifejezések és az arcizomgyakorlatok segítségével javít a megjelenésünkön és általános jó közérzetet biztosít.

Milyen eredményeket érhetsz el
az arcjógával?

arcjóga szimmetrikus arc

Arc

- szimmetrikusabb arc

- szebben definiált arccsontok

- kevésbé mély ráncok a homlokon

- marionett vonalak enyhülése

arcjóga nyitottabb szemek

Szem

- nagyobb, nyitottabb szemek

- duzzadás csökkenése a szem alatt

- kevésbé karikás szem

- kevésbé lógó szemhéjak

- halványabb szarkalábak

arcjóga toka csökkentése

Nyak és áll

- kisebb toka

- definiált, kontúrosabb

arcél

arcjóga teltebb ajkak

Ajkak

- dúsabb és teltebb ajkak

- körülhatároltabb ajakvonal

- felfelé ívelő száj

arcjóga ragyogóbb bőr

Bőr

- szebb arcszín és bőrfelszín

- feszesebb bőr

Mire fókuszálunk a workshopokon?

A közös munka elején megkeressük az okokat, és célzottan dolgozunk a megoldáson. A módszer azonban nem korlátozódik kizárólag az arcizom tornára, saját készítésű pakolások, helyesen kialakított szokások, légzőgyakorlatok, és megerősítő gyakorlatok összeségét foglalja magában.

telefonozás
Rossz szokások

Ilyen lehet például az oldalt alvás, mobil telefon bámulás, egy oldalon rágás, homlok ráncolás vagy a hunyorgás. Ezeket mind felkutatjuk, korrigáljuk a módszer elsajátítása során.

hólisztikus gondolkodás
Helytelen tartás

A testünk egy komplex rendszer, ahol minden mindennel összefügg. Extrém esetben a kislábujjunkon lévő sérülés is aszimmetriát okozhat az arcunkon.

bőrünk minőségének javítása
Bőrünk minősége

Kollagén és elasztán. Ezt a két szót mindenki ismeri, ezeket próbáljuk valahogy bejuttatni a bőrünkbe. Megfelelő gyakorlatokkal, bőrünk természetes kollagén és elasztán termelése is fokozható. (Természesen hidratáló krémek használata ezután is szükséges.)

arcizom gyakorlatok
Arcizom gyakorlatok

Ahogy testünket is mozgással tartjuk karban, úgy arcunk izmait is képesek vagyunk tanítani, erősíteni. Kb. 60 izom található az arcunkon, ezeket dolgoztatjuk a gyakorlatok során. 

arc és lelki állapot
Lelki állapotunk javítása

Azt szoktuk mondani a szem a lélek tükre. Én továbbmegyek és azt mondom: nemcsak a szem, hanem az egész arc. Kétoldalúan lehet ezzel dolgozni: Egyrészt ha jó kedvünk van, az arcunkon is meglátszik. De ez fordítva is igaz. Ha arckifejezésünkön, szemünk vagy ajkunk állásán változtatunk, pl. elmosolyodunk vagy kihúzzuk magunkat, rögtön picit jobb kedvünk lesz.

Nézzük meg a workshopokat!

arcjóga workshopok